Wappen Schlossruine Hertefeld

A HERTEFELD grófi családnak 700 éve nyújt otthont a festoi fekvésu lovagvár és késobbi barokk kastély a Niers folyócska partján. A kastély Weeze községben, Niederrheinen (kb. Köln és Amsterdam között fekszik).
Változatos történelmi múltjából kifolyólag többször át lett építve. 1945 - ben romba - dolt, 1995 ben a romokat tartósították, majd 2004-ben részben újra felépült.

Szállási lehetoségek a kastélyban és területén: hangulatosan és különbözo stílusban berendezett szobák és lakosztályok várják Önt az újjáépített toronyban, a romantikus és otthonos orházikókban és melléképületben. Minden egyes szoba és lakosztály egyedi és eredeti hangulatot áraszt.

A svéd torony-lakosztályban nagystíluen, herceg és hercegnoként érezheti magát a vendég, a cári lakosztályhoz szalonként boltíves terem csatlakozik és a romantikus orházikókban még egy különleges emelt fürdokádból is egyenesen a csodásan szép parkban gyönyörkördhet.

A reggelit a kandallós toronyteremben, a boltíves teremben, vagy szép idö esetén a parkban fogyaszthatja.

A megnyero muemlék-csoportot tágas park veszi körül, mely szép és méltó keretet nyújt rendezvényeknek, konferenciáknak, koncerteknek, esküvoknek, családi összejöveteleknek, és természetesen kitüno kulisszaként szolgál szinházi elöadások és filmfelvételek céljára is.
A kastély környékének felfedezése is gazdag élményeket rejt.

A Niederrhein egyike Németország legrégibb kultúrális területeinek. Kitüno kerékpárutvonalai vannak, vagy lovaglással és evezéssel gazdagíthatja szabadságát.

Nagyobb és kisebb érdekes és híres városok látogatása mint pl. Brüssel és Brügge, Amsterdam és Maastricht vagy Düsseldorf és Köln könnyen belefér egy egynapos kirándulás keretébe.

Ha golfozni is szeret, a környéken 40 km-es környezetben 13 golfpályát talál pl. a legközelebbi helységekben mint Geldern, Moyland és Kalkar.

A düsseldorfi, nemzetközi repülotérrol Hertefeld kb. 3/4 óra alatt elérheto.
A niederrheini repülotér („Ryanair”) 5 km távolságra van a kastélytól.

Örülnénk latogatásának és biztosak vagyunk benne, hogy ez az érdekes és különleges hely megnyeri az Ön tetszését és érdeklodését is.
Ezek után, akár hiszi akár nem, ha valóban egyszer meglátogat minket, a várúrno ékes magyar nyelven fogja Önt üdvözölni, és a várúrral együtt végigvezetik majd a kastélyon és történetén.

 

 

Anreisedatum
Abreisedatum